Nieuwe stap voor stapkaart voor Laserontharing

Sluit die melding

Een behandeling vervaardigd toepassen van laserlicht het door de haarkleurstof melanine is geabsorbeerd. Het beschadigt de haarwortel, waardoor de haar na verscheidene behandelingen niet verdere retour groeit. De huid is tijdens de laserontharing verzorging niet gespleten.

U kunt vervolgens ons treatment overwegen in de tijd over oktober tot juni. Bent u ook niet zo’n zonliefhebber? Vervolgens kunt u kiezen voor een verzorging in de zonnige zomermaanden.

Laat je hoofdharen die jouw wilt laten laseren in een 6 weken voorafgaand aan je behandeling zoveel mogelijk ogen. Ga je haren zeker niet waxen, plukken of betreffende ons elektrolyse-apparaat weghalen. Scheren mag veelal wel.

Op een haarzakjes welke in een overgangs- en rustfase bestaan, heeft een laser geen effect. Verschillende behandelingen zijn zeker nodig teneinde zoveel mogelijk haarzakjes in een groeifase te treffen en te inactiveren.

U dan ook kan hiertoe uw polis raadplegen ofwel uw belangstelling voorleggen met uw verzekeraar. Soms verlangt ons verzekeraar ons verwijzing met de huisdokter of behandelend specialist. Overbeharing in dit gelaat wordt vaak onder andere perfect vergoed.

Uit de laser komt een sterke gebundelde laserstraal die via dit pigment geleid wordt naar het haarzakje daar waar welke kracht over een laser omgezet wordt in warmte zodat dit haarzakje vernietigd wordt en er nauwelijks ander hoofdhaar kan groeien.

Er bestaan verschillende laserbehandelingen benodigd voor een langdurige ontharing. Hoofdharen geraken geschapen in een haarzakjes en die zakjes doorlopen een cyclus betreffende drie fasen.

Bij die behandelmethode kan zijn lees meer dit belangrijk dat de huid niet donkerder kan zijn dan de kleur betreffende het hoofdhaar ofwel door zonlicht gebruind is. De hoofdharen mogen niet te dun (licht dons), blond, grijs of rossig bestaan.

Vermijd blootstelling betreffende de huid met UV ofwel het behandeling betreffende zelfbruinende crème wegens summier twee weken

Dit is vanwege Bergman Clinics heel essentieel teneinde aan de wensen en behoeften van de cliënten te voldoen, tenzij die strijdig zijn met gespecialiseerde normen en/ofwel richtlijnen.

HR laserontharing is ons methode die stationair word genoemd. Dit betekent het we betreffende 4 lichtpuls een warmte bereiken in een haarfollikel om een haar definitief weg te krijgen. Het is zeker ons andere handelwijze vervolgens een SHR laser ontharing. Deze manier kan ook als gevoelig worden beleven.

Een behandeling kan zijn ook niet afdoend, daar de groeicyclus met dit hoofdhaar bestaat uit 3 verscheidene fases. Enkel een hoofdharen die in dit laatste groeifase periode (anagene fase) zijn kunnen vernietigd geraken.

Zeer afwissellende ervaring betreffende Bergman in Bilthoven. Alang het medewerkers en plastisch chirurg zijn bijzonder professioneel en aantrekkelijk in de omgang. Een zorg, uitl…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *