Over permanente laserontharing

Een intake is kosteloos, duurt slechts ons half uur en mag op elk nodig ogenblik gekomen aangaande een dag plaatsvinden. We bekijken je hoofdhaar en huid, beantwoorden jouw vragen en je krijgt alle info over de treatment. Voor laserontharing is het essentieel dat je jouw aangaande tevoren juist laat voorlichten!

Herken je je daarin? Gooi dan jouw scheerschuim en -mesjes weg. Daar zijn immers alsnog talloze andere omgangsvormen aangaande ontharen die een veel langduriger effect hebben vervolgens scheren. Enkele methodes bestaan ook permanent.

Voor aanvang van een treatment worden foto’s geschapen aangaande het behandelgebied. Daarna wordt een perfecte hoeveelheid laserenergie getest en wordt een instelling betreffende de laser aangepast op de situatie.

Een resultaten met een definitieve ontharing zijn grandioos; ofwel dit meteen zal om haartjes mét ofwel buiten pigment, ze worden stuk wegens stuk verwijderd. Voorgoed! En dat met slechts ons zoveel laserbehandelingen. Zo ontvangt u in no time en buiten pijn te beleven ons opwindende, zachte huid.

Na een laser verzorging blijven de haren langzaam uit. Een haren die uitvallen bestaan permanent straat. Je hoeft niet verdere aan iemand anders te vragen of welke het hoofdhaar op jouw rug wilt weg halen. Scheren en pijnlijk harsen zijn voorbij.

Permanent ontharen wensen zijn zeggen dat jouw een overtollige haargroei op je lichaam een halt toeroept. Het hangt van een werkwijze welke jouw kiest af op welke manier permanent jouw lichaamshaar wegblijft. Technieken vanwege permanente ontharing zijn er op gericht de haarwortel te vernietigen waardoor daar nauwelijks andere haartjes meer kunnen terug groeien. Aan dit algemeen voer jouw een behandeling meermaals uit voor een maximaal effect. Het klinkt wellicht raar, omdat indien je één keertje de haarwortel betreffende ons haartje vernietigt vervolgens hoeft dat toch niet alsnog eens?

Naar aanleiding van de resultaten uit een heleboel en uitgebreide studies wordt die laser dit wordt ook wel de "Goudkleurige Standaard" voor permanent ontharen genoemd. Een LightSheer DUET diode laser is daarom een geschikte selectie voor prima veiligheid, effectiviteit en efficiency.

Zes weken voor en een aantal weken na een treatment mag de huid niet blootgesteld worden met zonlicht en UV-straling. Zodra u dan ook met genoegen in de zon zit, is ons behandeling in de zomermaanden niet optimaal.

De definitieve prijs wordt vastgesteld gedurende ons allereerste consult. Belangstelling gedurende het consult tevens iedere keer naar eventuele bijkomende kosten.

*Wanneer u een verwijsbrief aangaande de arts heeft, betreffende een diagnose overbeharing in dit gelaat en/of een nek, vervolgens kan u een behandelingen eventueel vergoed oplopen door uw zorgverzekeraar.

Afhankelijk met het gebied dat u dan ook laat veven geraken een onkosten vanwege laserontharing berekend. Acura Medisch Centrum hanteert een vanaf prijs betreffende € 50. Gedurende ons gratis en vrijblijvend intakegesprek ontvangt u een behandelvoorstel betreffende ons nauwkeurig kostenoverzicht.

Dit ontharen met deze lasertechniek kan zijn minder gevoelig, daar de laser continue door een behandelaar over een huid bewogen wordt, zodat een warmte is verspreid.

De haarzakjes welke wij tijdens een behandelingen vernietigd hebben, zullen nauwelijks nieuwe hoofdharen verdere maken. Wel kan zijn dit mogelijk het tussen invloed met onder andere hormonen zoals een zwangerschap en de menopauze of medicatiegebruik, enig hergroei betreffende hoofdharen optreedt. Dit is desalniettemin dikwijls betreffende lees meer 3 touch-up behandeling wederom goed te behandelen.

Wegens een laserontharing treatment kan u dan ook een haartjes in het behandelgebied scheren. Zo gaat een warmte welke vrijkomt direct naar een haarwortels, hetgeen de treatment dit meest efficiã«nt vormt. Probeer zo relaxed geoorloofd de treatment in te kunnen. U dan ook merkt dan minder over het prikkelende gevoel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *